برنج هاشمی چیست و چه خصوصیاتی دارد ؟

 

برنج طارم هاشمی از مرغوب ترین و بهترین برنج های ایرانی است که بیشترین سطح زیر کشت برنج شمال کشور را به خود اختصاص داده است.

این برنج اولین بار در سال 1364 بوسیله یوسف هاشمی کشف شد و چند سال بعد به تولید انبوه رسید و به نام ایشان نامگذاری شد.

 

خصوصیات برنج هاشمی

طارم هاشمی برنجی خوش پخت و خوش عطر و بو می باشد که از ماندگاری بالایی برخوردار است به طوریکه تا ساعت ها بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود را حفظ میکند.برنج هاشمی نسبت به طارم محلی از میزان برداشت بیشتری در یک هکتار زمین برخوردار است و همچنین زمان برداشت کمتر،دانه بلند تر و البته عطر و بوی کمتری  نیز نسبت به آن دارد.به همین دلایل از پر مصرف ترین برنج های ایرانی است.

 

انواع برنج هاشمی

برنج هاشمی به طور کلی به دو نوع سرد و گرم دسته بندی می شود.نوع سرد آن ساقه باریک تری دارد و در برابر آفات مقاوم تر است.همچنین هفت تا ده روز دیرتر از نوع گرم هاشمی قابل برداشت است که به نظر میرسد پخت بهتری نسبت به نوع گرم آن دارد.

 

چطور برنج هاشمی را تشخیص دهیم؟

دانه های برنج هاشمی نسبتا بلند و قلمی هستند و رنگ سفید مایل به کرم دارند.مهم ترین چالش در خرید برنج هاشمی  تشخیص آن از برنج شیرودی است.دانه این دو برنج شباهت بسیار زیادی با هم دارند به طوریکه تشخیص آن ها از یکدیگر بسیار سخت است و به تجربه فراوانی نیاز دارد.

برای خواندن مقاله <<تشخیص برنج هاشمی از برنج شیرودی>> کلیک کنید.

 

قیمت برنج هاشمی

برنج هاشمی به دلیل کیفیت بالا و ویژگی های مناسب یکی از مرغوب ترین و در عین حال گران ترین برنج های ایرانی است و همواره در زمره برنج های گران قیمت قرار دارد.

 

 

 

پرفروش ترین محصولات

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش